در این برنامه ترویجی خانم دکتر فرشته سلاجقه کارشناس علوم و صنایع غذایی، یافته های پژوهشی با عنوان تهیه محصولات پروبیوتیک نظیر نان، سرکه، خیار شور و مربا از محصولات زراعی و باغی را برای زنان روستائی و کارشناسان منطقه تشریح نمود. پروبیوتیک ها حاوی انواع مختلفی از باکتری ها هستند. بسیاری از این باکتریها برای گوارش بهینه غذا مفیدند. دستهای از این باکتری ها که به باکتری های پروبیوتیک معروف هستند، علاوه بر کمک به گوارش مولکول های پیچیده، ترکیباتی مانند ویتامین ها و آنتی بیوتیک های مختلف را تولید میکنند که برای بدن مفید میباشند. منبع باکتریهای پروبیوتیک میوه ها و لبنیات هستند.
در ادامه دوره آموزشی روش تهیه نان، سرکه، خیار شور و مربا به روش سنتی و صنعتی و تهیه محصولات ارگانیک تشریح شد. زنان روستائی قول دادند که از این به بعد نهایت سعی خود را در تهیه محصولات ارگانیک و پروبیوتیک را به کار ببرند.