پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, April 25, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

اجرای کارگاه آموزشی توسط محقق مرکز تحقیقات کرمان در شهرستان سیرجان
در این برنامه ترویجی خانم دکتر فرشته سلاجقه کارشناس علوم و صنایع غذایی و محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمان، یافته های پژوهشی با عنوان خشک کردن، برشته کردن، بسته بندی و نگه داری پسته و بادام را برای زنان روستائی و کارشناسان منطقه تشریح نمود.

پسته و بادام مهم ترین محصولات صادراتی استان کرمان به شمار می ­آید. یکی از مهم ترین مشکلات تولید کنندگان آنها در منطقه سیرجان کاهش کیفیت مغز پسته و بادام در طول نگه داری به دلیل اکسیده شدن چربی محصولات ذکر شده است. دلیل اصلی کاهش کیفیت محصولات ذکرشده کم بودن رطوبت نسبی محیط و ندانستن اطلات لازم  در خصوص نگه داری پسته ، بادام است. در این برنامه مراحل فراوری و فواید مصرف مغز های درختی تشریح شده و در ادامه خط ترمینال به صورت شماتیک ترسیم شد. در خصوص دمای مناسب برای خشک کردن محصولات ذکر شده همراه با حفظ خواص کمی و کیفی، بسته بندی مناسب و انبایش پسته و بادام  آموزش لازم ارائه گردید.




۱۳۹۶/۱۲/۰۵
تعداد نمایش: ۵۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات