پسته و بادام مهم ترین محصولات صادراتی استان کرمان به شمار می آید. یکی از مهم ترین مشکلات تولید کنندگان آنها در منطقه سیرجان کاهش کیفیت مغز پسته و بادام در طول نگه داری به دلیل اکسیده شدن چربی محصولات ذکر شده است. دلیل اصلی کاهش کیفیت محصولات ذکرشده کم بودن رطوبت نسبی محیط و ندانستن اطلات لازم در خصوص نگه داری پسته ، بادام است. در این برنامه مراحل فراوری و فواید مصرف مغز های درختی تشریح شده و در ادامه خط ترمینال به صورت شماتیک ترسیم شد. در خصوص دمای مناسب برای خشک کردن محصولات ذکر شده همراه با حفظ خواص کمی و کیفی، بسته بندی مناسب و انبایش پسته و بادام آموزش لازم ارائه گردید.