گل گاوزبان ایرانی گیاهی دارویی است که در مناطق مختلف کشور به ویژه دامنه های رشته کوه های البرز و زاگرس پراکنش دارد. یکی از مهم ترین مسائل مرتبط با فرآوری این محصول، خشک کردن سنتی و نامناسب گل گاوزبان است که سبب اتلاف ترکیبات مؤثره در محصول خشک، آلودگی به حشرات، گسترش کپک ها و در نهایت منجر به کاهش کیفیت محصول خشک تولیدی می شود. در این دستورالعمل، روش مناسب برای برداشت و جمع آوری و همچنین شرایط مناسب برای خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان ارائه شده است. این نشریه در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دسترس است.