شنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۸  -  Saturday, May 25, 2019
جستجوی پیشرفته
ماشینهای کشاورزی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انجام پروژه تحقیقاتی با عنوان " ارزيابي فني شرايط مختلف خشک کردن لايه نازک دانه هندوانه رقم جابوني به منظور تعيين شرايط بهينه "
آقای دکتر حسین چاجی پروژه تحقیقاتی با عنوان "ارزيابي فني شرايط مختلف خشک کردن لايه نازک دانه هندوانه رقم جابوني به منظور تعيين شرايط بهينه" را با همکاری بخش خصوصی به انجام رساند.


با توجه به این که در حال حاضر دانه هندوانه به شیوه سنتی خشک می شود و مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد لذا هدف از اجرای این پروژه تعیین شرایط مناسب خشک کردن دانه هندوانه بود. نتایج نشان داد که دمای 50 درجه سانتیگراد و سرعت هوای 1 متر بر ثانیه برای خشک کردن دانه هندوانه به عنوان آجیل روش مناسب تری بود. برای خشک کردن دانه به عنوان بذر دمای 40 درجه سانتیگراد و سرعت هوای یک متر بر ثانیه مناسب ترین شرایط بود.

 


۱۳۹۸/۰۲/۲۴
تعداد نمایش: ۲۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'ماشینهای کشاورزی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.