شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, April 20, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار دستورالعمل فنی "درجه بندی کیفی روغن زیتون"
دستورالعمل فنی "درجه بندی کیفی روغن زیتون" نگارش دکتر فروغ شواخی (عضو هیئت علمی‌ مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی) و دکتر پرویز مرادی (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاوزی و منابع‌طبیعی استان زنجان) منتشر شد.


هدف اصلی درجه بندی کیفی روغن زیتون توسط سازمان های ملی و بین المللی، حمایت از مصرف کنندگان و ایجاد شرایط عادلانه در تجارت است. از آنجایی که ویژگی‌‌های کیفی و تغذیه ای انواع روغن زیتون متفاوت است، آگاهی از این تفاوت ها برای سیاست‌گذاران، تولید کنندگان و مصرف کنندگان ضروری است. موارد مندرج در این دستورالعمل به افزایش آگاهی سیاست گذاران برای توسعه کشت زیتون، مصرف کنندگان برای انتخاب روغن مرغوب در هنگام خرید و تولید کنندگان روغن زیتون برای آگاهی از عوامل تاثیرگذار بر بهبود کیفیت روغن زیتون در رقابت با سایر کارخانجات، کمک خواهد کرد. این دستورالعمل از طریق بخش انتشارات الکترونیکی سایت موسسه و تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دسترس است.




۱۳۹۹/۰۲/۱۰
تعداد نمایش: ۶۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات