مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
- رشمه کريم. ک، سعيدي. ع، حامدي. م و ايراني. پ
.
1380
.
اثر زير واحد هاي گلوتنين چند رقم گندم تجاري بر کيفيت نان لواش. مجله نهال و بذر: جلد
17
، شماره
3
.
- پيرايش فر. ب، رشمه کريم. ک و محمد خاني، ع.
1381
.تاثير درجه استخراج آرد بر کيفيت نانوائي.ماهنامه زيتون: شماره
148
.
-
گاولیقی، ح. سحری، م. ع. عزیزی تبریززاده. م. ح. رشمه کریم، ک.
1383
. مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران. مجله علوم و صنایع غذائی ایران. دوره اول. شماره
2
.
-
یارمند. م. س.، رشمه کریم. ک.، عزیزی. م. ح. 1384
. تأثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نان های ایرانی.
-
حق پرست، ر. رجبی، ر. نجفیان،گ. رشمه کریم، ک.
1388
. ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت دانه در ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان در شرایط دیم. مجله بهنژادی نهال وبذر. جلد
1-25
.شماره
2
.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
کنفرانس های داخلی
- رشمه کريم، ک.
1381
. بررسي خواص کيفي ارقام گندم موجود در کلکسيون بخش تحقيقات غلات. کنگره زراعت و اصلاح نباتات.
-
رشمه کريم، ک
.
1381
. بررسي شاخص هاي کيفي گندم دوروم با توجه به خصوصيات ماکاروني مطلوب.
کنگره زراعت واصلاح نباتات.
- افيوني، د. مرجوئي، آ. رشمه کريم، ک و محلوجي، م.
1380
. استفاده از آب داراي شوري هاي مختلف براي آبياري چند رقم گندم و بررسي عکس العمل ارقام . مجموعه مقالات سمينار شوري در زابل.
- رشمه کریم،ک.
1383
. بررسی خواص کیفی ارقام گندم موجود در کلکسیون بخش تحقیقات غلات. دانشگاه گیلان. گنگره زراعت و اصلاح نباتات کشور.
- رشمه کریم،ک.
1383
. بررسی امکان اختلاط آرد گندم نانی با آرد گندم دوروم جهت تولید نان مسطح بربری. دانشگاه گیلان. گنگره زراعت و اصلاح نباتات کشور.
- رشمه کریم، ک.
1385
. پیش بینی خواص رئولوژیکی فارینوگرافی خمیر با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. دانشگاه تربیت مدرس. یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران.
7-9
آذر ماه. تهران.
- رشمه کریم. ک. بررسی امکان تولید ذرت آجیلی.
1393
. اولین همایش ملی میان وعده های غذایی. پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد.
10-11
اردیبهشت. خراسان.
- رشمه کریم. ک. معرفی فرآیند تولید بیسکوئیت غنی شده با استفاده از شکلات شیری حاوی ویتامین های گروه ب، ث و آ. اولین همایش ملی میان وعده های غذایی. پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد.
10-11
اردیبهشت. خراسان.