جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Friday, April 26, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر فرزاد غیبی



فرزاد غیبی نام و نام خانوادگی
استاديار مرتبه علمی
عضو هيات علمي سمت
مهندسي صنايع غذايي تخصص
مشهد - روبروی پلیس راه طرق - مجتمع کشاورزی طرق - مرکز تجقیقات و اموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی محل کار
fagh1400@yahoo.com پست الکترونیک
0513 3822373 شماره تماس
05133822373 فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

1-     دکتری مهندسی فرآیند مواد غذایی، دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه پوترا، مالزی 1384-1389

2-     فوق لیسانس علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد  1373-1375

3-     لیسانس علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد 1368-1373

سوابق شغلی

1-     کارشناس صنایع غذایی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز خراسان ، 1375-1377

2-     عضو هیئت علمی(رییس بخش)، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز آذربایجانشرقی، 1378-1382

3-     عضو هیئت علمی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز خراسان رضوی، 1382-1395

سوابق اجرایی

 

سوابق تدریس

 

 

1-       تدریس درس اصول مهندسی (1)  

2-     تدریس درس اصول مهندسی (2)

3-     تدریس درس اصول طراحی کارخانه

4-     تدریس درس آمار و احتمالات

 


مقالات 

 

 مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

1-     فرزاد غيبي،   شادي بصيري   و   مريم اثني عشري؛   بررسي روش هاي پوست گيري سورگوم دانه اي و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهيه ي نان؛ نوآوري در علوم و فناوري غذايي » زمستان 1391  شماره14

2-     الينا عين الله زاده   ،   مريم جوکار   و   فرزاد غيبي؛ بررسي تاثير پوشش خوراکي پکتين برمشخصات موز سرخ شده؛ نوآوري در علوم و فناوري غذايي »  شماره1

 

 

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

 
کنفرانس های داخلی

 

1-      الهام آذرپژوه   ،    نپتون بیدلی   ،    فرزاد غیبی   ؛    نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي   ؛   اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييژ 1393

2-      نسيم توکلي    و    فرزاد غيبي   ؛   بررسي خصوصيات تکنولو ژيکي و حسي حلواي سنتي ايران حاوي سطوح متفاوت روغن و بريکس محلول قندي   ؛   بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1393

3-     شادي بصيري،   فرزاد غيبي   ؛    بررسي کمي و آنتي اکسيداني عصاره هاي حاصل از هسته انار به کمک چند حلال شيميايي   ؛   بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ؛ 1393

4-     سحر کبيري ،    فرزاد غيبي ،   مريم جوکار   ؛      بررسي ميزان يد در ميوه ي في جوآ و تاثيرنوع برش و دما ي خشک کردن بر ميزان يد ميوه ي خشک شده   ؛   بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ؛1393

5-     سحر کبیری ،    فرزاد غیبی ،   مریم جوکار   ؛    مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ   ؛   سومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1393

6-    الینا عین الله زاده   ،   مریم جوکار   ،   فرزاد غیبی ؛    بررسي تاثير پوشش خوراکي کيتوزان بر مشخصات موز سرخ شده   ؛   دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1392

7-     الینا عین الله زاده   ،   مریم جوکار   ،   فرزاد غیبی؛ بررسي تاثيرپوشش خوراکي پکتين برمشخصات موز سرخ شده؛ دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1392

8-      فاطمه علیمحمدی   ،   مسعود یقبانی   ،   فرزاد غیبی؛ بررسي فعاليت ضد ميکروبي پوست انار بر عليه عوامل بيماريزاي غذايي؛ همايش ملي انار ؛ 1390

9-     مریم اثنی عشری   ،   مسعود یقبانی   ،   فرزاد غیبی   ؛ خواص آنتي اکسيداني تفاله انار بعنوان ضايعات بدست آمده از عصار هگيري آن؛ همايش ملي انار؛ 1390

10- مریم جوکار   ،   فرزاد غیبی؛ بررسي تاثير رطوبت و سرعت حرارت دهي بر ژلاتيناسيون نشاسته ذرت با استفاده ازآناليز گرماسنج افتراقي (DSC ؛ بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1390

 
کنفرانس های خارجی
 
 

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

     

 

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 
 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

 
نشریات فنی و ترویجی
 
 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 

 1-     صفارشرق، آذین. 1392. کارشناسی ارشد شیلات شاخه فرآوری. بررسی کیفیت عملکردی و تغذیه‌ای پروتئین و لیپید استخراج شده از ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) با استفاده از شیوه ترسیب اسیدی و بازی؛ (مشاور)؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زابل

2-     شاهکوئی، مونا. 1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی . بررسی تاثیر عصاره سیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی  فیلم پلی لاکتیک اسید. (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.

3-     نیک طره، مهناز.1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی . بررسی تاثیر بسته بندی پلی بر ماندگاری کیک  لاکتیک اسید حاوی خاک رس. (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.

4-     محمد آبادی، معصومه.1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی . بررسی تاثیر عوامل فرآیندی در زیست توده تولیدی در تخمیرکفیر (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.

 

 

عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 

سایر موارد