دکتر غلامرضا گل‌محمدی با تأکید بر جایگاه سازمان تات به‌عنوان مرجع علمی بخش کشاورزی گفت: دستاوردها و توانمندی‌های علمی و فناوری سازمان باید به‌صورت مؤثر به دستگاه‌های اجرایی، وزارتخانه‌ها و تصمیم‌گیران معرفی شود تا زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشی در حل مسائل کشور فراهم شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مرکز پایش سازمان تات در زمینه سنجش ماهواره‌ای محصولات کشاورزی افزود: معرفی این توانمندی‌ها می‌تواند به توسعه همکاری‌های بین‌بخشی و استفاده از دانش تخصصی سازمان در تصمیم‌گیری‌های کلان کمک کند.

رئیس سازمان تات همچنین بر ضرورت حضور میدانی پژوهشگران در عرصه تولید تأکید کرد و گفت: ارزیابی دستاوردهای تحقیقاتی نباید صرفاً به تولید دانش فنی محدود شود، بلکه توجیه اقتصادی، قابلیت کاربرد در عرصه، آثار زیست‌محیطی و امکان انتقال فناوری به بهره‌برداران نیز باید مورد توجه قرار گیرد.