چهار شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳  -  Wednesday, July 3, 2024
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » موسسه  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
بازدید رئیس جهاد دانشگاهی کشور و هئیت همراه از موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۰۶
رئیس جهاد دانشگاهی کشور ، صبح روز شنبه ۱۹ خردادماه از موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی بازدید کرد.


در بازدید رئیس جهاد دانشگاهی کشور و هئیت همراه از موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۱۹ ۱۳:۵۴
سید ضیاء نصرتی مدیر کل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی گفت: ۶ شبکه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در نظام جدید پژوهش و فناوری طراحی شده است. رویکرد کلی جهاد دانشگاهی در حوزه کشاورزی کمک به تامین امنیت غذایی پایدار کشور با افزایش بهره‌وری مصرف آب بنا نهاده شده است.



برگزاری پانزدهمین تور رسانه‌ای دانش‌بنیان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۰۹ ۱۲:۰۷
ارائه دستاوردهای غلات آبی سازمان تات در پانزدهمین تور رسانه ای دانش بنیان تاریخ برگزاری: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ محل برگزاری: مزرعه تحقیقاتی غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال


إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۳۱ ۱۷:۱۱
حسین دهقانی سانیج در پیامی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، اعضای دولت و هیئت همراه را تسلیت گفت


در سفر معاون وزیر و رئیس سازمان تات و هیأت همراه به استان اردبیل( شهرستان پارس آباد)
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ ۰۹:۴۴
جلسه کارگروه های فنی و مهندسی ، باغبانی، علوم دامی و آموزش و ترویج در کشت و صنعت و دامپروری مغان برگزارشد


حضور موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در نمایشگاه اکسپو
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۵۱
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو ۲۰۲۴ دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته است.


دهقانی سانیج: لزوم علمی کردن زنجیره تولید تا مصرف نان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۲
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشئت خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیت گندم در تأمین امنیت غذایی، توسعه سطح زیر کشت و توسعه گندم یکی از رویکردهای موجود است اما مسائل فنی و مهندسی که به بهره‌وری چرخه تولید نان تا سفره مردم کمک می‌کند، موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه بیشتر کشور است. با توجه به مسائل تولید غذا در کشور، می‌توان گفت که گندم و نان از نظر اهمیت، به اندازه نفت در کشور دارای اهمیت است.


دهقانی سانیج: افزایش ماندگاری نان با استفاده از آرد کامل
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۷
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد با اشاره به اینکه آرد کامل موجب می‌شود به طور متوسط ماندگاری نان دو برابر شود، مطرح کرد: در بخش کشاورزی به این جمع بندی رسیده‌ایم و معتقدیم که زمانی همه فعالیت‌های ما پایدار و اثربخش هستند که با مشارکت مردم انجام شوند، بنابراین مردم را مبنای اقدامات مؤثر در حوزه تولید نان قرار داده‌ایم تا از این طریق افزایش کیفیت آرد و نان محقق شود.


کیفی‌سازی نان در ۱۵ استان کلید خورد
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ ۱۲:۵۰
رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی؛برنامه تقویت کیفیت نان با همکاری ۸ سازمان جهاد کشاورزی و در ۱۵ استان کشور آغاز شد. خوزستان و خراسان در این طرح پیشرو هستند.


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...

آمار مشاهده صفحات