|
|
|
![](../News/NewsResizer.aspx?image=3175.jpg) |
برگزاری پانزدهمین تور رسانهای دانشبنیان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۰۹ ۱۲:۰۷
ارائه دستاوردهای غلات آبی سازمان تات در پانزدهمین تور رسانه ای دانش بنیان
تاریخ برگزاری: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳
محل برگزاری: مزرعه تحقیقاتی غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال
|
|
|
|
|
![](../News/NewsResizer.aspx?image=3145.png) |
دهقانی سانیج: لزوم علمی کردن زنجیره تولید تا مصرف نان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۲
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشئت خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیت گندم در تأمین امنیت غذایی، توسعه سطح زیر کشت و توسعه گندم یکی از رویکردهای موجود است اما مسائل فنی و مهندسی که به بهرهوری چرخه تولید نان تا سفره مردم کمک میکند، موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه بیشتر کشور است. با توجه به مسائل تولید غذا در کشور، میتوان گفت که گندم و نان از نظر اهمیت، به اندازه نفت در کشور دارای اهمیت است.
|
|
![](../News/NewsResizer.aspx?image=3144.png) |
دهقانی سانیج: افزایش ماندگاری نان با استفاده از آرد کامل
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۷
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد با اشاره به اینکه آرد کامل موجب میشود به طور متوسط ماندگاری نان دو برابر شود، مطرح کرد: در بخش کشاورزی به این جمع بندی رسیدهایم و معتقدیم که زمانی همه فعالیتهای ما پایدار و اثربخش هستند که با مشارکت مردم انجام شوند، بنابراین مردم را مبنای اقدامات مؤثر در حوزه تولید نان قرار دادهایم تا از این طریق افزایش کیفیت آرد و نان محقق شود.
|
|
![](../News/NewsResizer.aspx?image=3135.jpg) |
کیفیسازی نان در ۱۵ استان کلید خورد
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ ۱۲:۵۰
رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی؛برنامه تقویت کیفیت نان با همکاری ۸ سازمان جهاد کشاورزی و در ۱۵ استان کشور آغاز شد. خوزستان و خراسان در این طرح پیشرو هستند.
|
|
|