مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
1- Mirmajidi. A., Abbasi
. S. Optimization
of
ultrasonic emulsification conditions for the production of orange peel essential oil nanoemulsions.2014. Journal of Food Science and Technology
2- Mirmajidi. A., Abbasi. S. Nano-emulsification of orange peel essential oil using sonication and native gums. 2014. Food Hydrocolloids.
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
- میرمجیدی. ع.
،
حسینخواه. ر.
و
هما بهمدی. بررسی اثر رطوبت زمان برداشت و دماهای مختلف خشک کردن بر کیفیت روغن کانولا و بذر آن. 1386. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. شماره 3. جلد 8
- عزیزی. ا.، میرمجیدی. ع.، و هما بهمدی. بررسی و تعیین میزان نفخ زایی ارقام تجاری عدس دیم ایران و ایکاردا. 1386. مجله علمی
–
پژوهشی علوم کشاورزی . سال سیزدهم
- میرمجیدی. ع.، و قیافه داودی. م. تاثیر شرایط انبارداری بر خواص کمی و کیفی ارقام پیاز ایرانی. 1388. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 6، شماره .4
- میرمجیدی. ع.، و بابایی. ب.
استخراج پکتین به روش پیش هیدرولیز از تفاله برخی از ارقام تجارتی چغندرقند.
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 1387. شماره 4.
- ملک. س.، و میرمجیدی. ع.
تاثیر روشهای تسریع در خشک شدن بر شاخصهای کیفی آلوچه در خشک کن آفتابی. 1387.
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. شماره 3.
- میرمجیدی.ع.، و عباسی. س.
بررسی تاثیر گونه گندم و نسبت اختلاط آرد بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی سمنو. 1391.
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 13، شماره 1.
- میرمجیدی.ع.، عباسی. س.، حمیدی. ز، و عزیزی. م. ح.
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال. 1392.
مجله علوم و صنایع غذایی ایران. پذیرفته شده.
- میرمجیدی.ع.، و عباسی. س.
نانوامولسیونها، معرفی، تولید و کاربرد. 1392.
ماهنامة فنآوری نانو.
شماره 193.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
کنفرانس های داخلی
- میرمجیدی. ع.
استفاده از روش اسمز در خشک کردن محصولات کشاورزی. دوازدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران.
دانشگاه آزاد اسلامی. مهرماه 80
- حسینخواه. ر، و میرمجیدی. ع.
بررسی و تعیین اثرات دماهای مختلف بر کیفیت نهایی بذر و دانه کلزا. اولین سمینار علمی
–
کاربردی صنعت روغن نباتی ایران.
مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما. تیرماه 84
- بابایی. ب.، و میرمجیدی. ع.
استخراج پکتین از تفاله چغندرقند با هدف استفاده بهینه از فرآوردههای جانبی چغندرقند. سومین همایش ملی کاهش ضایعات
–
دانشگاه تربیت مدرس. دانشگاه تربیت مدرس.
آبان ماه 86.تهران.
- ضیاءالحق. ح. ر.، و میرمجیدی.
ع. بهینهسازی روشهای سنتی تولید برگه زردآلو در مناطق تولید به منظور بهبود خواص کیفی و حذف گوگرد. اولین همایش خشکبار
–
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
اردیبهشت
86.
دامغان.
- میرمجیدی.ع .
کاهش ضایعات میوه و سبزیجات. همایش هفته جهاد کشاورزی. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قزوین.
خرداد ماه 86. قزوین.
- قیافه داودی. م.، و میرمجیدی.ع.
Effect of different cold storage conditions and packaging materials on extension of tomato shelf life
. هفدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران.
آبان ماه 86.
دانشگاه ارومیه.
- میرمجیدی.ع .
بررسی تاثیر درجه استحصال آرد بر کیفیت آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان. کنفرانس ملی روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی. خرداد ماه 1383.
فرهنگستان علوم. تهران.
- عزیزی. ا.، میرمجیدی.ع.، و بهمدی. ه. بررسی و تعیین میزان نفخ زایی ارقام تجاری عدس دیم ایران و ایکاردا.
دومین همایش ملی حبوبات ایران. آذرماه 1386.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات. تهران
- میرمجیدی. ع.، بهمدی. ه.، شاهدی. م.، مینایی. س.، و افدیده. ع. ا.
برنامه راهبردی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (
باغی،زراعی و سبزی و صیفی
)در مراحل پس از برداشت. چهارمین همایش ملی کاهش ضایعات
–
دانشگاه تربیت مدرس. آبان ماه 1388. تهران.
- میرمجیدی. ع.، بهمدی. ه.، شاهدی. م.، مینایی. س.، و افدیده. ع. ا.
استراتژیها و راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت تولید و کاهش ضایعات کشاورزی در مراحل پس از برداشت. چهارمین همایش ملی کاهش ضایعات
–
دانشگاه تربیت مدرس. آبان ماه 1388. تهران.
- میرمجیدی.ع.، و عباسی. س.
بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی سمنو. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه صنعتی شریف. آذر ماه 1390. تهران
- میرمجیدی.ع.، و عباسی. س.
بررسی کارایی امولسیفایرهای کوچک و بزرگ مولکول در تولید نانوامولسیونهای روغنی پوست پرتقال با فناوری فراصوت. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. آبان ماه 1392. دانشگاه شیراز.
- میرمجیدی.ع.، و عباسی. س.
استفاده از امواج فراصوت برای تولید نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال. اولین همایش ملی و کارگاههای تخصصی علوم و فناوری نانو.
اردیبهشت ماه 1392.
دانشگاه تربیت مدرس.
کنفرانس های خارجی
Soleimani. M. and Mirmajidi. A.
Effects of Rootstock and Post-harvest Treatments On Quality of Grapefruit Cultivars during storage. American society of Agricultural and biological Engineers.2007. ASABE meeting presentation.
1-
عضو کمیته فنی تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
2-
عضو شورای تحقیقات موسسه فنی و مهندسی کشاورزی
3-
عضو هسته کارشناسی ترویج و آموزش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
4-
عضو شورای پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
5-
عضو کمیته علمی اولین همایش تخصصی گردوی کشور 24-22 شهریور 82
6-
عضو کمیته تخصصی سبد مطلوب غذایی
–
وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
7-
عضو کمیته تجاری سازی موسسه
8-
عضو شورای اداری موسسه
9-
عضو شورای انتشارات موسسه
10-
عضو کمیته بهره وری و کاهش ضایعات در تدوین برنامه پنجم توسعه
11-
عضویت در کارگروه تدوین طرحهای اقتصاد مقاومتی
12-
عضو کمیته علمی اولین همایش ملی فناوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی
13-
عضو کارگروه تدوین سند راهبردی غذای حلال جمهوری اسلامی ایران
14-
عضو کارگروه تدوین برنامه ششم توسعه صنایع کشاورزی
15-
عضو کمیته های تدوین برنامه های راهبردی تحقیقات
16-
عضو شورای راهبردی سیاستگذاری و برنامه ریزی بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی