ورود به سایت
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ -
Friday, December 13, 2019
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
معرفی موسسه
سخن رئیس موسسه
مجلات تخصصی
تماس با ما
لطفا کلیک کنید.
بازدید امروز:
۴
بازدید دیروز:
۴۲
بیشترین بازدید:
۴۶۰
در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۰
جزییات آمار امروز
دستاوردها
»
صنایع غذایی
شناسایی عوامل اثرگذار بر آسیبهای فیزیکی سیر و تخمین آنها در مدیریتهای مختلف مزرعه
کاربرد رنگ طبیعی استخراج شده از برگ توت در بستنی و شربت
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی پروتئین-رس از کنجاله آفتابگردان در استان گلستان
استخراج مواد موثره گیاهان آویشن و بابونه به روش اسمزی با استفاده از محلول های قندی
بسته بندی و دمای نگهداری مناسب به جهت حفظ کیقیت و کنترل آفات انباری خرمای رقم پیارم
تعیین فرمولاسیون مناسب استفاده از آلفا ژل امولسیفایرها در کیک مافین
مطالعه و ارزیابی میزان دقیق ضایعات کمی و کیفی محصولات عمده کشاورزی در مرحله انبارداری...
استخراج اولئورزین از زنجبیل با فرآیندسبز سیال فوق بحرانی و بررسی اثر افزودن آن بر پایداری روغن سویا
تاثیر استفاده از فیبر رژیمی گندم بر خصوصیات حسی و ماندگاری کیک های روغنی کم چرب
تعیین فرمولاسیون کیک روغنی کم چرب با استفاده از فیبر رژیمی گندم
مطالعه خواص حرارتي، پایداری، خصوصیات بافتی و ساختار میکروسکوپی انجير نيمه مرطوب
ارزیابی همبستگی ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف زیتون به منظور تعیین مناسب ترین...
مناسب ترین روش خشک کردن (کیورینگ) طبیعی سیر در شرایط کشاورزان
بررسی تغییرات میزان نشاسته دانه ارقام جو و گندم طی مراحل فرآیند مالت سازی
مناسب ترین دمای خشک کردن فندق با پوست در استان گیلان
تولید و ثبت اختراع ترکیب گیاهی کنترل کننده جوانه سیب زمینی در انبار
تولید نان بدون گلوتن با استفاده از هیدروکلوئیدها برای رفع نیاز بیماران مبتلا به سیلیاک
تولید نوشیدنی گردو، یک نوشیدنی فراسودمند
تولید نوشیدنی فندق
تولید کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ ها
فرمولاسیون خمیرترش به منظور ارتقاء ماندگاری و خصوصیات حسی نان های سبوس دار
مقایسه پوشش خوراکی پودری متفاوت بر ماندگاری رطب مضافتی
تامین میزان بهینه رطوبت نسبی در طی مرحله سرد کردن و نگهداری در انبار سرد توت فرنگی رقم کاماروسا
روش های آماده سازي انگور بر تولید محصول سالم و زمان خشک شدن و مصرف انرژی در تهیه کشمش
بهبود خصوصیات کیک اسفنجی با استفاده از امولسیفایر طبیعی و صمغ بومی
تولید نوشیدنی پسته
بررسی تاثیر شرایط خشک کردن و نگهداری بر تثبیت میکرو ارگانیسم های مفید در سبوس
تن
ظیم فرمول آب هندوانه بر مبنای آزمون های حسّی
افزایش ماندگاری مغز گردو
ارائه الگوی بهینه مصرف کلروپروفام در انبارهای سیب زمینی
تا
ثیر فرآوری غذائی بر میزان باقيمانده سموم دفع آفات نباتی در پیاز فرآیند شده
بهينه سازي روش تهيه پودر خرمای استعمران مورد استفاده در صنايع تبديلي
بررسی فرایند حرارتی کنسرو سبزیجات به منظور حفظ ارزش غذایی و کاهش مصرف انرژی در کارخانجات...
ارزیابی فنی و اقتصادی تولید بیوگاز در مقیاس مزرعه
اثر جاذبهای اتیلنی برافزایش عمر انباری زردآلو
طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی ماشین فرمدهی خمیرنان کرواسان
اثرات تغییر میزان بتا- گلوکان و بتا – گلوکاناز بر ویژگی های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو
طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی ماشین ریزش خمیرهای قنادی
طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی خط فرم دهی خمیرهای لایه دار
توليد کالباس و همبرگر از خرما
خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در پرچم گل زعفران
توليد کره انگور
تولید نان باگت با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی
اثر امولسیفایرها و هموکتانت ها بر خصوصیات نان مسطح
عوامل موثر بر کیفیت آلوی خشک
استفاده از پروبیوتیکهای میکروکپسولهشده برای تولید آ
ب میوه پروبیوتیک با خواص درمانی بالا
تولید اسلایس خشک لیموت
رش در استان فارس
مدیریت موسسه
رئیس موسسه
معاون پژوهشی
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی
مسئول دفتر مدیریت
روسای پیشین
چارت سازمانی
بخش های تحقیقاتی ستادی
آبیاری تحت فشار
آبیاری و زهکشی
ماشین های کشاورزی
صنایع غذایی
مهندسی گلخانه
بخش های تحقیقاتی استانی
فنی و مهندسی آذربایجان شرقی
فنی و مهندسی آذربایجان غربی
فنی و مهندسی اردبیل
فنی و مهندسی خوزستان
فنی و مهندسی کرمان
فنی و مهندسی اصفهان
فنی و مهندسی گلستان
فنی و مهندسی فارس
فنی و مهندسی خراسان رضوی
فنی و مهندسی همدان
فنی و مهندسی سمنان
فنی و مهندسی جنوب استان کرمان
فنی و مهندسی صفی آباد
فنی و مهندسی مرکزی
گروه های تحقیقاتی
قزوین
تهران
هرمزگان
چهارمحال و بختیاری
گیلان
بخش خدمات فنی و تحقیقاتی
بخش خدمات فنی
کارشناسان بخش
واحدهای ستادی
امور اداری
امور مالی
واحد حراست
واحد بودجه
روابط عمومی
روابط بین الملل
واحد آموزش
اعضای هیات علمی و محققان
بخش آبیاری تحت فشار
دکتر شهرام اشرفی
دکتر مهدی اکبری
دکتر حسین دهقانی سانیج
دکتر محمد مهدی نخجوانی
بخش آبیاری زهکشی
دکتر جواد باغانی
دکتر علیرضا حسن اقلی
دکتر نادر حیدری
دکتر سالومه سپهری صادقیان
دکتر فریبرز عباسی
دکتر نادر عباسی
دکتر بهمن یارقلی
مهندس فواد تاجیک
مهندس آزاده مهدی پور
بخش ماشین های کشاورزی
دکتر افشین ایوانی
دکتر نیکروز باقری
دکتر بهاره جمشیدی
دکتر ارژنگ جوادی
دکتر الیاس دهقان
دکتر هومن شریف نسب
دکتر احمد شریفی
دکتر محمود صفری
دکتر حمیدرضا گازر
دکتر محمدرضا مستوفی
دکتر عادل واحدی
مهندس اکبر یونسی
بخش صنایع غذایی
دکتر هما بهمدی
دکتر فوژان بدیعی
دکتر بهجت تاج الدین
دکتر عادل میرمجیدی
مهندس کاوس رشمه کریم
دکتر فروغ شواخی
دکتر ابوالفضل گلشن تفتی
دکتر اصلان عزیزی
دکتر حامد فاطمیان
مهندس رضا فامیل مومن
بخش مهندسی گلخانه
دکتر فرزاد آزاد شهرکی
دکتر جلال جوادی مقدم
دکتر قاسم زارعی
مهندس فرحناز سهراب
دکتر داود مومنی
بخش های استانی
آذربایجان شرقی-اعضای هیات علمی
آذربایجان غربی-اعضای هیات علمی
مرکزی - اعضای هیأت علمی
اردبیل-اعضا هیات علمی
اصفهان - اعضای هیات علمی
جنوب کرمان-اعضا هیات علمی
چهار محال بختیاری-اعضای...
خراسان رضوی - اعضای هیئت علمی
خوزستان-اعضای هیات علمی
شاهرود-اعضا هیات علمی
صفی آباد -اعضا هیات علمی
فارس-اعضای هیات علمی
قزوین-اعضا هیات علمی
کرمان-اعضای هیات علمی
گلستان-اعضای هیات علمی
گیلان-اعضای هیات علمی
تهران - اعضای هیات علمی
هرمزگان-اعضای هیات علمی
همدان-اعضای هیأت علمی
دستاوردها
آبیاری زهکشی
ماشین های کشاورزی
صنایع غذایی
مهندسی گلخانه
اخبار
نقشه سایت
پیوندها:
وزارت جهاد کشاورزی
مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی
مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
کمیته ملی آبیاری و زهکشی
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.