سوابق تحصیلی
کارشناسی: علوم و صنایع غذایی ، داشگاه شیراز ، دانشکده کشاورزی ، شیراز ، ایران (1372- 1368 ).عنوان پایان نامه کارشناسی: "میکروبیولوژی ادویه جات:مطالعه فلور میکروبی و خواص ضد میکروبی ادویه جات".
کارشناسی ارشد: علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، دانشکده کشاورزی ، کرج ، ایران (1375- 1372 ). عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد:"بررسی امکان استفاده از فرایند اسمز در خشک کردن سیب و تعیین عوامل موثر در آن".
دکترا :
مهندسی فرایندهای غذایی ، دانشگاه پلی تکنیک ، نانت ، فرانسه (2004-2000 ) . عنوان رساله دکتری: "نگهداری مواد غذایی پودری با منشاء گیاهی : مطالعه ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی".
سوابق شغلی
- عضو هیئت علمی و استادیار پژوهشی ، سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی ، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت) از 1384/02/01 تاکنون.
- معاون بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی از 01/01/1385
تا 20/12/1389 .
- رئیس بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت ، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی از 21/12/1389
تا 30/08/1393.
سوابق اجرایی
- عضو کمیته اصلی برنامه راهبردی " کاهش ضایعات محصولات و فراورده های کشاورزی و دامی در مراحل پس از برداشت، فراوری و توزیع" ، سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی.
-
عضو شورای تحقیقات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.
- عضو کمیته فنی
بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
- عضو کمیته علمی و فنی
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
-
عضواصلی کمیته استانداردسازی فناوری نانو در کشاورزی
-
عضو
اصلی
کانون هماهنگی دانش و صنعت روغنهای خوراکی
-
عضو هسته برنامه ریزی درسی موسسه آموزش عالی علمی کاریردی، وزارت جهاد کشاورزی از20/12/89 تا 01/05/92
-
رئیس هسته برنامه ریزی درسی موسسه آموزش عالی علمی کاریردی، وزارت جهاد کشاورزی از 01/05/92 تا کنون
سوابق تدریس