در این راستا، بررسی امکان مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی مرسوم در فرموله کردن کشت هیدروپونیک باز در محصول گلخانه ای خیار با اهداف 1) کاهش میزان مواد شیمیایی در محصول، 2) امکان استفاده از این روش برای تولید محصول ارگانیک، 3) کاهش هزینه تولید و 4) بررسی نحوه و اثر بخشی بیولوژیک چای کمپوست در محیط هیدروپونیک و راندمان تولید توسط محققان این موسسه مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج این یافته، با استفاده از عصاره ورمی کمپوست در محلول غذایی و جایگزینی بخشی از محلول شیمیایی با عصاره ورمی کمپوست می توان هزینه تولید را با کاهش 50 درصد مواد شیمیایی به مقدار قابل توجهی کاهش داد و همزمان کیفیت و کمیت میوه خیار را بهبود بخشید.