پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش گلخانه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بررسی امکان مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیائی در کشت هیدروپونیک باز محصول گلخانه ای خیار و اثر آن بر کیفیت و کمیت محصول
با عنایت به اهمیت روز افزون تولید محصولات کشاورزی ارگانیک، این موضوع ضرورت آسیب‌شناسی و تجدید نظر درخصوص نحوه مديريت و کنترل آفات و بيماري ها و نیز چگونگی تغذیه سالم محصولات گلخانه‌ای را توسط برنامه-ریزان، مسولان، اساتید دانشگاهی، محققان و مروجین کشاورزی، گوشزد می نماید.


در این راستا، بررسی امکان مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی مرسوم در فرموله کردن کشت هیدروپونیک باز در محصول گلخانه ای خیار با اهداف 1) کاهش میزان مواد شیمیایی در محصول، 2) امکان استفاده از این روش برای تولید محصول ارگانیک، 3) کاهش هزینه تولید و 4) بررسی نحوه و اثر بخشی بیولوژیک چای کمپوست در محیط هیدروپونیک و راندمان تولید توسط محققان این موسسه مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج این یافته، با استفاده از عصاره ورمی کمپوست در محلول غذایی و جایگزینی بخشی از محلول شیمیایی با عصاره ورمی کمپوست می توان هزینه تولید را با کاهش 50 درصد مواد شیمیایی به مقدار قابل توجهی کاهش داد و همزمان کیفیت و کمیت میوه خیار را بهبود بخشید.

 
 


۱۳۹۶/۱۰/۱۳
تعداد نمایش: ۳۳۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش گلخانه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات