چهار شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷  -  Wednesday, October 17, 2018
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری کارگاه عملی افزودنی های آرد، تهیه خمیر و پخت نان
کارگاه عملی افزودنی های آرد، تهیه خمیر و پخت نان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد.


در یک دوره عملی ویژه کارشناسان و مسئولین کارخانجات آرد استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در محل پایلوت نان بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان، شرکت کنندگان با انواع افزودنی های صنایع پخت، روشهای پخت و آزمون انواع نان آشنا شدند. این دوره به درخواست شرکت تعاونی تامین نیاز کارخانجات آرد و موسسه آموزشی تانیکا وابسته به انجمن صنفی کارخانجات آرد خراسان و با همکاری اتحادیه نانوایان مشهد و  تدریس اعضای هیات علمی بخش، آقایان دکتر کریمی و دکتر قیافه داودی و سرکار خانم دکتر شیخ الاسلامی در دو روز برگزار گردید.



۱۳۹۷/۰۵/۱۰
تعداد نمایش: ۴۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.