شنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۷  -  Saturday, February 23, 2019
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری کارگاه عملی افزودنی های آرد، تهیه خمیر و پخت نان
کارگاه عملی افزودنی های آرد، تهیه خمیر و پخت نان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد.


در یک دوره عملی ویژه کارشناسان و مسئولین کارخانجات آرد استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در محل پایلوت نان بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان، شرکت کنندگان با انواع افزودنی های صنایع پخت، روشهای پخت و آزمون انواع نان آشنا شدند. این دوره به درخواست شرکت تعاونی تامین نیاز کارخانجات آرد و موسسه آموزشی تانیکا وابسته به انجمن صنفی کارخانجات آرد خراسان و با همکاری اتحادیه نانوایان مشهد و  تدریس اعضای هیات علمی بخش، آقایان دکتر کریمی و دکتر قیافه داودی و سرکار خانم دکتر شیخ الاسلامی در دو روز برگزار گردید.



۱۳۹۷/۰۵/۱۰
تعداد نمایش: ۵۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.