کتابهای راهنما یکی از ابزارهای بسیار مهم و اثربخش برای افزایش ضریب نفوذ دانش در بدنه بخش کشاورزی است. کتاب راهنمای" آشنایی با خشک کنهای کشاورزی " که توسط دکتر حمیدرضا گازر عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی نگارش شده است، با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی منتشر شده است. این کتاب به زبان ساده ، ضمن آشنایی با انواع خشک کنهای رایج در بخش کشاورزی، نحوه صحیح انتخاب و بکارگیری انواع خشک کنهای کشاورزی برای خشک کردن محصولات مختلف ارایه شده است. سرفصل های اصلی این کتاب شامل: تعریف خشک کردن، تئوری ها و منحنی های شاخص در خشک کردن، انتخاب خشک کن، مدیریت مصرف انرژی در خشک کن، خشک کردن بذرها ، خشک کردن گیاهان دارویی و جداول مشکلات و راه حل های پیشنهادی در خشک کردن محصولات کشاورزی می باشد. دسترسی به این کتاب در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی امکان پذیر است.