نشریه " شناسایی آسیبهای مکانیکی پنهان در سیب" نگارش آقای مهندس فرید امیرشقاقی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی منتشر شد. یکی از عوامل کاهش کیفیت سیب، وجود آسیب های مکانیکی پنهان است. بنابراین، اولین گام در این مسیر برای ذینفعان تولید سیب و صنایع مرتبط، شناخت صحیح آسیب ها، عوامل بروز و شیوه های جلوگیری از بروز آنها است. در این نشریه ترویجی شیوه های لازم برای افزایش کیفیت عرضه محصول و کاهش تلفات پس از برداشت در سیب درختی ارائه شده است. این نشریه توسط مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان غربی به شماره 9374 جهت بهرهبرداری کلیه کارشناسان، مروجان، مهندسان صنایع غذایی، طراحان و سازندگان ماشین های درجه بندی مرتبط با تولید و عرضه سیب، میادین میوه و تره بار شهرداری، و به ویژه باغداران سیب به چاپ رسیده است.