روز جمعه 98/04/07 مصاحبه رادیو سراسری اقتصاد با آقای دکتر جابر سلیمانی پخش شد. آقای دکتر جابر سلیمانی در این مصاحبه راجع به برداشت و پس از برداشت زردآلو صحبت کردند. ایشان ضمن اشاره به میزان تولید زردآلو در جهان و ایران و اینکه استان آذربایجان شرقی دارای رتبه اول تولید زردآلو در ایران است، زمان برداشت مناسب چند رقم زردآلو از جمله قرمز شاهرود، مراغه ای 90، اردوباد و نصیری را مطرح کردند. سپس، راجع به نحوه چیدن، پیش سرمایش، سورتینگ و درجه بندی، انبارداری و بسته بندی این میوه مطالبی ایراد کردند. نحوه چیدن باید طوری باشد که مانع از کبود شدگی زردآلو و به طور کلی مانع از صدمات مکانیکی شود. برای افزایش ماندگاری محصول و کاهش تولید اتیلن، استفاده از برخی روش های پیش سرمایش برای کاهش گرمای مزرعه ای ضروری است. جداسازی میوه های فاسد و دچار کبودشدگی طی فرآیند سورتینگ باید انجام گیرد و در صورت صادرات از نظر اندازه درجه بندی گردد. استفاده از انبارها و سردخانه های پیشرفته از جمله انبارهای با اتمسفر کنترل شده و دمای 0 تا 2 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی %90 و سایر موارد مطرح شد. در نهایت بسته بندی های پیشرفته مانند بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته و سایر موارد و همچنین حمل و نقل استاندارد بدون ایراد صدمات مکانیکی بیان شد.