پنج شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳  -  Thursday, January 23, 2025
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

چاپ نشریه فنی تولید شربت سورگوم شیرین و کاربرد آن در فرآورده های آردی
نشریه فنی تحت عنوان تولید شربت سورگوم شیرین و کاربرد آن در فرآورده های آردی نوشته آقای دکتر جلال محمدزاده عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی گلستان و آقای مهندس جواد زنگانه عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در 17 صفحه به چاپ رسید.


در این نشریه مخاطبان با سورگوم شیرین، روش تهیه شربت سورگوم شیرین و کاربردهای آن در مواد غذایی به خصوص محصولات آردی شیرین آشنا می شوند. شربت سورگوم به عنوان یک شیرین کننده طبیعی مغذی می تواند جایگزین مناسبی برای شکر به خصوص در محصولات شیرین آردی باشد. بر خلاف شکر که یک ماده صد درصد کالری زا و عاری از مواد مغذی است، شیرین کننده طبیعی شربت سورگوم دارای ترکیبات مغذی شامل اسید های آمینه ضروری، مواد معدنی و ویتامین های گروه B است. این فرآورده، طعم ملاسی ملایمی دارد و در حالت عادی به صورت مایع است و شکرک نمی زند و در بسیاری از صنایع که از قند مایع و یا شربت استفاده می کنند کاربرد دارد. این شیرین کننده قابلیت آن را دارد که در تولید انواع کیک و کلوچه، بیسکویت و نان قندی به کار رود علاوه بر این می تواند به صورت شربت در کمپوت سازی، نوشابه سازی، داروسازي و درصنایع تخمیری به عنوان منبع کربنی خصوصاً در تولید الکل نیز به کار رود.



۱۳۹۸/۰۴/۲۶
تعداد نمایش: ۷۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات