یکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳  -  Sunday, December 29, 2024
جستجوی پیشرفته
عمومی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

مجوز انتشار برای مجله ترویجی "مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی"
بر اساس مصوبه جلسه 118 شورای انتشارات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با انتشار مجله ترویجی "مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی موافقت گردید.


برنامه ریزی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند از طریق فرهنگ سازی و انتشار موضوعات کاربردی و ساده و ارائه راهکارهای مربوطه در قالب یک مجله ترویجی صورت گیرد. بر اساس مصوبه جلسه 118 شورای انتشارات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مجوز برای انتشار مجله ترویجی "مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی صادر گردید. بدین وسیله از کلیه اساتید، پژوهشگران، کارشناسات و مروجین، سردخانه داران، صادرکنندگان محصولات کشاورزی و دست اندرکاران صنایع مرتبط با فناوری های پس از برداشت و فرآوری تولیدات کشاورزی دعوت می شود مقالات خود را با رویکرد کاربردی-ترویجی که حاوی نکات و دستورالعمل های جدید و اثربخش با موضوعات زیر باشد از طریق سامانه این نشریه واقع در آدرس اینترنتی http://awbmj.areeo.ac.ir/ برای بررسی و انتشار ارسال فرمایند.

دامنه موضوعی:

- معرفی روش های بهینه و نوین فرآوری، بسته بندی، نگهداری و انبارداری محصولات کشاورزی (زراعی و باغی )، شیلات و دام و طیور با رویکرد ایجاد ارزش افزوده، تنوع فرآورده ها و کاهش ضایعات

- معرفی روش های بهینه و نوین فرآوری و تبدیل و بازیافت زائدات و پسماندهای محصولات کشاورزی (زراعی، باغی)، شیلاتی و دام و طیور با رویکرد ایجاد ارزش افزوده و تنوع فرآورده ها

- ارزیابی و شناخت و معرفی نقاط بحرانی ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی، شیلاتی و دام و طیور و ارائه ساز و کارهای جلوگیری از ایجاد آنها در جهت کاهش ضایعات

- ارزیابی و محاسبه اقتصادی میزان ضایعات تولیدات کشاورزی و ارائه منافع اقتصادی ناشی از صرفه جویی و ایجاد ارزش افزوده از طریق کاهش ضایعات و تبدیل زائدات

- ارائه راهبرد علوم و فناوری های نوین (فناوری نانو و زیست فناوری و ...) در کاهش ضایعات و بازیافت محصولات کشاورزی، دامی و مواد غذایی

- شناخت و معرفی نقاط بحرانی ایمنی، بهداشتی و میکروبی ناشی از ضایعات و زائدات کشاورزی و ارائه راهکارهای مدیریت  آنها 

- ارائه راهبردهای مهندسی صنایع غذایی و خواص بیوفیزیک محصولات کشاورزی در جهت کاهش ضایعات و مدیریت نگهداری و انبارداری و حمل و نقل آنها به منظور کاهش ضایعات و بهره وری و بازیافت زائدات

- شاخص های کیفی فرآورده های کشاورزی



۱۳۹۸/۰۵/۲۸
تعداد نمایش: ۱۱۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'عمومی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات