تولیدگندم با عملکرد بالاتر و ارزش غذایی و فناوری بالا علاوه بر آن که در افزایش تولید گندم کشور دخالت دارد سبب افزایش درآمد کشاورزان، رونق اقتصادکشاورزی و تولید محصولی با کیفیت خواهد شد. با مصرف تلفیقی کودهای ریز مغذی به صورت خاکی و محلول پاشی عملکرد (655/5 کیلو گرم در هکتار نسبت به شاهد)، وزن هزار دانه(4/75 گرم) ، وزن هکتولیتر(7/1 کیلو گرم بر لیتر) ، غلظت پروتئین(3/01 درصد)، گلوتن مرطوب آرد (3/4 درصد)، حجم رسوب زلنی(2/1 میلی لیتر) ، و غلظت عناصر معدنی آهن، روی و منگنز (به ترتیب 33/5، 17/02 و 12/50 میلی گرم بر کیلو گرم) در آرد به خصوص با محلول پاشی نسبت به گندم معمول افزایش یافت. همچنین سبب بهبود و افزایش خصوصیات رئولوژیکی خمیرمانند جذب آب ( 3/23 درصد)، زمان گسترش و پایداری خمیر (به ترتیب 1/47 و 1/50 دقیقه) و خصوصیات پخت نان به لحاظ حجم( 6/69 میلی لیتر) و ارتفاع نان (0/96 سانتی متر) گردیده است. این امر علاوه بر رفع کمبود بسیار از عناصر غذایی مورد نیاز انسان و افزایش سلامت جامعه سبب بهبود کیفیت آرد و پخت نان و همچنین کاهش میزان ضایعات نان در کشور و افزایش بهره وری نهاده های کشاورزی و گامی مثبت در روند اجرایی اقتصاد مقاومتی در کشور خواهد بود.