روز شنبه مورخ 98/11/19 یک دوره آموزش کاربردی با هدف بررسی روشهای ارتقاء کیفیت محصولات پخت بر پایه افزودنی ها و اصلاح فرآیندها و همچنین تاثیر کیفیت آردهای مختلف بر خصوصیات کیفی خمیر انواع نان و کیک در محل شرکت نان قدس رضوی برگزار گردید. در این دوره آقایان دکتر کریمی، دکتر قیافه داودی و خانم دکتر شیخ الاسلامی اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی مطالب تئوری و عملی را همراه با بازدید از خطوط تولید انواع نان، کیک و بیسکوئیت برای کارشناسان کارخانجات آرد و نان استان خراسان رضوی تدریس نمودند.