شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸  -  Saturday, February 29, 2020
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری کارگاه آموزشی تئوری و عملی تاثیر کیفیت آرد بر خصوصیات کیفی محصولات آردبر
کارگاه آموزشی تئوری و عملی تاثیر کیفیت آرد بر خصوصیات کیفی محصولات آردبر در محل شرکت نان قدس رضوی برگزار گردید.


روز شنبه مورخ 98/11/19 یک دوره آموزش کاربردی با هدف بررسی روشهای ارتقاء کیفیت محصولات پخت بر پایه افزودنی ها و اصلاح فرآیندها و همچنین تاثیر کیفیت آردهای مختلف بر خصوصیات کیفی خمیر انواع نان و کیک در محل شرکت نان قدس رضوی برگزار گردید. در این دوره آقایان دکتر کریمی، دکتر قیافه داودی و خانم دکتر شیخ الاسلامی اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی مطالب تئوری و عملی را همراه با بازدید از خطوط تولید انواع نان، کیک و بیسکوئیت برای کارشناسان کارخانجات آرد و نان استان خراسان رضوی تدریس نمودند.




۱۳۹۸/۱۱/۲۳
تعداد نمایش: ۵۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.