پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳  -  Thursday, March 28, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تهیه پنیر چدار در بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز آذربایجان غربی
پنیر چدار برای اولین بار در بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی تهیه شد.


پنیر چدار در اردیبهشت ماه سال 99 توسط خانم دکتر شهین زمردی رئیس بخش تحقیقات فنی و مهندسی این مرکز و مجری پروژه تحقیقاتی مصوب موسسه، با همکاری و نظارت جناب آقای دکتر اصغر خسروشاهی اصل استاد بازنشسته دانشگاه ارومیه در آزمایشگاه صنایع غذایی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی این مرکز تهیه شد. پنیر چدار نوعی پنیر سخت بوده که از روستای چدار در جنوب غربی انگلیس سرچشمه گرفته است. تولید این پنیر در سراسر دنیا رایج بوده و کاملا شناخته شده است. تولید پنیر چدار شامل فرایند cheddaring است که با ایجاد بافت خاص آن را از سایر پنیرها متمایز می سازد.

 
 


۱۳۹۹/۰۲/۲۷
تعداد نمایش: ۱۰۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
نظرات سایرین پیرامون این خبر:
نام و نام خانوادگی: حیدر طایفه رضایی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۹/۰۲/۲۷ ۱۱:۴۱
خیلی عالی
آمار مشاهده صفحات