پنج شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۹  -  Thursday, May 28, 2020
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تهیه پنیر چدار در بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز آذربایجان غربی
پنیر چدار برای اولین بار در بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی تهیه شد.


پنیر چدار در اردیبهشت ماه سال 99 توسط خانم دکتر شهین زمردی رئیس بخش تحقیقات فنی و مهندسی این مرکز و مجری پروژه تحقیقاتی مصوب موسسه، با همکاری و نظارت جناب آقای دکتر اصغر خسروشاهی اصل استاد بازنشسته دانشگاه ارومیه در آزمایشگاه صنایع غذایی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی این مرکز تهیه شد. پنیر چدار نوعی پنیر سخت بوده که از روستای چدار در جنوب غربی انگلیس سرچشمه گرفته است. تولید این پنیر در سراسر دنیا رایج بوده و کاملا شناخته شده است. تولید پنیر چدار شامل فرایند cheddaring است که با ایجاد بافت خاص آن را از سایر پنیرها متمایز می سازد.

 
 


۱۳۹۹/۰۲/۲۷
تعداد نمایش: ۴۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.