به منظور برنامه ریزی و اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک
برای رفع مسائل پس از برداشت سبزی و صیفی و کاهش ضایعات این محصولات، جلسه مشترکی
بین رئیس و مسئول گروه فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت پژوهشکده سبزی و صیفی و
رئیس و معاون بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت مؤسسه
تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در روز یکشنبه مورخ 22 تیرماه 99، برگزار شد. در این
جلسه که با حضور آقای دکتر نادر عباسی، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته های
مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در محل ستاد مؤسسه تشکیل شد، همکاری های مشترک
در راستای برنامه ها و اولویت های پژوهشی طرفین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
آقای دکتر خدادادی، رئیس پژوهشکده سبزی و صیفی، ضمن معرفی پژوهشکده سبزی و صیفی،
گروه های تحقیقاتی و محصولات عمده مورد پژوهش در این پژوهشکده، آمادگی لازم برای
همکاری با بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت را اعلام
کردند. در پایان جلسه، مقرر شد که نمایندگان
طرفین، موضوعات پژوهشی مشترک که در راستای برنامه های پژوهشی پژوهشکده و مؤسسه
بوده و مورد تقاضا و نیاز بخش خصوصی باشد را در جلسات آتی، بررسی و نهایی کنند.