
در این کارگاه که در روز دوشنبه مورخ 17 شهریورماه 1399 در ایستگاه تحقیقاتی اکباتان واقع در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان برگزار شد. آقای دکتر قدمی فیروزآبادی به مزایای استفاده از سیستم آبیاری زیر سطحی در محصول یونجه اشاره نمود. ایشان با اشاره به نتایج سال اول انجام پروژه، استفاده از این سیستم را برای محصول یونجه رضایتمند دانست که با کاهش 27 درصدی در میزان آب مصرفی باعث بهبود 75 درصدی در بهرهوری مصرف آب نسبت به سیستم آبیاری بارانی شده بود. ایشان اعلام نظر قطعی در رابطه با موفقیت این سیستم را منوط به تجزیه و تحلیل داده ها در پایان پروژه (سال سوم انجام پروژه) دانست. در ادامه مسایل مختلف سیستم آبیاری زیر سطحی یونجه در گفتگویی دو سویه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.