خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان طی پژوهشی در بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی روش بسته بندی و دمای مناسب عرضه و نگهداری خیار گلخانه ای را تعیین کرده است.
این پژوهش در سالهای 1396 و 1397 اجرا شد. روش بسته بندی و دمای مناسب نگهداری خیار به منظور حفظ کیفیت و تازه ماندن محصول سبب فراهم شدن زمینه های فروش داخل و صادرات محصول گلخانه ای به مناطق دور دست را فراهم و علاوه بر آن گامی موثر در کاهش ضایعات این محصول جالیزی مفید است. برای عرضه خیار گلخانه ای در بازارهای داخلی یا صادرات محصول به مناطق دور دست رعایت نکات زیر توصیه می گردد. سورت و جداسازی میوه های سالم پس از برداشت.- دو نوع بستهبندی برای میوه ها قابل توصیه است 1-قرار دادن در جعبه های پلاستیکی در دار و یا کیسه های پلیمری بدون منفذ در ردیف های منظم و بستن درب جعبه و یا در کیسه یا نوار پلاستیکی. 2- پوشش دهی هر عدد خیار با سلوفان به روش شرینک رپ با دستگاه و قرار دادن در جعبه کارتنی یا پلاستیکی منفذدار - وزن بسته ها از 5 کیلوگرم بیشتر نباشد. - عمر ماندگاری خیار با حفظ خواص حسی در این بسته ها در دمای محیط (24- 22 درجه سلسیوس) 6 روز و دمای سرد یخچال ( 10- 8 درجه سلسیوس) 12 روز است.