استان فارس یکی از تولید کننده های مهم انگور کشور می باشد. تنوع ارقام انگور در استان فارس زیاد است و ارقام مختلف پتانسیل های مصرف خاصی دارند. یکی از فرآورده های انگور در استان فارس آب غوره است که علاوه بر عطر و طعمی مطلوبی که در غذاها ایجاد می کند، به دلیل داشتن ترکیبات مفید آنتی اکسیدانی و انواع پلی فنل ها خواص درمانی زیادی دارد. شناسایی ارقام مناسب انگور جهت تهیه آب غوره و بررسی بهترین زمان برداشت آن به منظور داشتن محصولی با کیفیت می تواند گام موثری در توسعه صنایع فراوری انگور استان فارس باشد. در این مطالعه سه رقم انگور استان فارس(دشمن زیاری، کندری و کله ای) در دو زمان متفاوت در مرحله غوره برداشت گردید سپس ویژگی های کمی و کیفی و ماندگاری آب غوره ارقام در دماهای مختلف بررسی گردید. نتایج نشان داد در بین ارقام فوق، رقم دشمن زیاری در مرحله اول برداشت (بریکس کمتر) و در دمای یخچال، خصوصیات کیفی بالاتر و رنگ بهتری نسبت به سایر ارقام داشت و بالاترین ماندگاری را به خود اختصاص داد.