دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳  -  Monday, December 23, 2024
جستجوی پیشرفته
سمنان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری وبینار " شناسایی انواع تقلب در مواد غذایی و روش های تشخیص آنها " توسط عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)
برگزاری وبینار " شناسایی انواع تقلب در مواد غذایی و روش های تشخیص آنها " توسط عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)

دومین جلسه وبینار آموزشی شناسایی انواع تقلب در مواد غذایی و روش های تشخیص آنها در 10 دی ماه سال جاری با شرکت 80  فراگیر توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) اجرا گردید. آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق مدرس دوره در مورد آشنایی با عوامل تأثیرگذار بر امنیت غذایی و لزوم آموزش پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی و تولید غذا، آشنایی با انواع تقلب موجود در مواد غذای ، روشهای شناسایی و کشف انواع تقلب در مواد غذایی و آشنایی با قوانین مربوط به تقلب توضیحات لازم را به فراگیران ارائه نمودند. لازم به ذکر است که جلسه اول این دوره در تاریخ 3 دی ماه برگزار گردید و این دوره آموزشی دو هفته دیگر نیز به طور مجازی ادامه خواهد داشت.

 


۱۳۹۹/۱۰/۱۴
تعداد نمایش: ۷۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'سمنان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات