دومین جلسه وبینار آموزشی شناسایی انواع تقلب در مواد
غذایی و روش های تشخیص آنها در 10 دی ماه سال جاری با شرکت 80 فراگیر
توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) اجرا گردید.
آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق مدرس دوره در مورد آشنایی با عوامل تأثیرگذار
بر امنیت غذایی و لزوم آموزش پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی و تولید غذا، آشنایی
با انواع تقلب موجود در مواد غذای ، روشهای شناسایی و کشف انواع تقلب در مواد
غذایی و آشنایی با قوانین مربوط به تقلب توضیحات لازم را به فراگیران ارائه
نمودند. لازم به ذکر است که جلسه اول این دوره در تاریخ 3 دی ماه برگزار گردید و
این دوره آموزشی دو هفته دیگر نیز به طور مجازی ادامه خواهد داشت.