پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
عمومی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار نشریه فنی "روش صحیح خشک کردن دانه هندوانه"
نشریه فنی با عنوان "روش صحیح خشک کردن دانه هندوانه" توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.

با توجه به اهمیت خشک کردن دانه هندوانه آجیلی و معایب فراوانی که روشهای خشک کردن سنتی به همراه دارد، موضوع توسط آقای دکتر حسین چاجی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در قالب دو پروژه تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت با سرمایه گذاری موسسه اقتصادی آستان قدس رضوی دستگاه مناسب برای خشک کردن دانه طراحی و ساخته شد. خلاصه ای از نتایج این تحقیقات و روش صحیح کار با دستگاه مذکور در قالب نشریه فنی با عنوان "روش صحیح خشک کردن دانه هندوانه" توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در تاریخ 24 اسفندماه 1399 منتشر گردید. این نشریه به شماره 59277 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. می توان فایل نشریه را از بخش انتشارات الکترونیکی تارنمای موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی دریافت نمود. 

 


۱۴۰۰/۰۱/۲۴
تعداد نمایش: ۲۶۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'عمومی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات