با توجه به اهمیت خشک کردن دانه هندوانه آجیلی و معایب فراوانی که روشهای خشک کردن سنتی به همراه دارد، موضوع توسط آقای دکتر حسین چاجی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در قالب دو پروژه تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت با سرمایه گذاری موسسه اقتصادی آستان قدس رضوی دستگاه مناسب برای خشک کردن دانه طراحی و ساخته شد. خلاصه ای از نتایج این تحقیقات و روش صحیح کار با دستگاه مذکور در قالب نشریه فنی با عنوان "روش صحیح خشک کردن دانه هندوانه" توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در تاریخ 24 اسفندماه 1399 منتشر گردید. این نشریه به شماره 59277 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. می توان فایل نشریه را از بخش انتشارات الکترونیکی تارنمای موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی دریافت نمود.