دکتر نادر سلامتی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با همکاری آقای مهندس امیرخسرو دانایی و خانم مهندس لیلا بهبهانی ، با هدف بررسی سطوح مختلف کمآبیاری از زمان شروع گلدهی در ارقام مختلف کنجد، پژوهشی را طی دو سال با عنوان " اثر سطوح مختلف آبیاری قطرهای نواری بر عملکرد سه رقم کنجد در منطقه بهبهان" در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان انجام دادند. نتایج تحقیق نشان داد در شاخص بهرهوری آب دانه و روغن، تیمار 100 درصد نیاز آبی و رقم داراب1 به ترتیب با تولید 0/244 و 0/125 کیلوگرم دانه و روغن به ازای مصرف یک مترمکعب در هکتار تیمار برتــر بود. به عبارت دیگر کاهش مصرف آب در مرحله گلدهی گیاه کنجد موجب افزایش بهـرهوری آب نشد و تیمار شرایط نرمال آبیاری (تیمار 100 درصد نیاز آبی)، توانست بیشترین بهرهوری آب را به خود اختصاص دهد.