کشت سیب زمینی در ایران عمدتا به صورت آبی انجام میشود مدیریت آبیاری مزارع سیبزمینی، مستلزم شناخت مولفههای آب، خاک و گیاه است اعمال عملیات آبیاری آگاهانه به صورت مستقیم با تامین متناسب و به موقع نیاز آبی و کاهش تنشهای محیطی و به صورت غیر مستقیم با کاراتر شدن سایر عملیات زراعی مانند تغذیه، مبارزه با علفهای هرز، بیماریهاو... در بهبود عملکرد موثر است.
در نشریه فنی " مدیریت آبیاری مزارع سیبزمینی " نگارش آقای دکتر منصور معیری عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد، کارشناسان زراعت، کارشناسان مسئول پهنههای ترویجی و بهرهبرداران کشاورزی در مناطق مختلف به شیوه کاربردی برآورد نیاز آبی، تعیین زمان و مقدار مناسب آبیاری، کاربرد روشهای آبیاری، حساسیت مراحل رشد و روشهای افزایش کارائی مصرف آب مزارع سیبزمینی آشنا میشوند.
نسخه الکترونیکی این نشریه از طریق پایگاه اطلاع رسانی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی قابل استفاده است.