در راستای برنامههای گرامیداشت سال جهانی میوه و سبزی و فعالیتهای مشترک موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مؤسسه تحقیقات باغبانی (پژوهشکده سبزی و صیفی) در خصوص بررسی جامعتر مسائل مرتبط با فناوریهای پس از برداشت سبزی و صیفی، آقای مهندس فرزاد گودرزی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان وبینار تخصصی پیش سرد کردن محصولات کشاورزی با تأکید بر سبزیها و صیفیها (مقدماتی) را در روز چهارشنبه 1400/5/13 با حضور علاقهمندان از بخشهای مختلف تحقیقاتی و اجرایی برگزار کردند.