یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳  -  Sunday, November 24, 2024
جستجوی پیشرفته
همدان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

وبینار تخصصی پیش سرد کردن محصولات کشاورزی با تأکید بر سبزی‌ها و صیفی‌ها (مقدماتی) برگزار شد.
وبینار تخصصی پیش سرد کردن محصولات کشاورزی با تأکید بر سبزی‌ها و صیفی‌ها (مقدماتی) توسط مهندس فرزاد گودرزی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان روز چهارشنبه 1400/5/13 برگزار شد.

در راستای برنامه‌های گرامیداشت سال جهانی میوه و سبزی و فعالیت‌های مشترک موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مؤسسه تحقیقات باغبانی (پژوهشکده سبزی و صیفی) در خصوص بررسی جامع‌تر مسائل مرتبط با فناوری‌های پس از برداشت سبزی و صیفی، آقای مهندس فرزاد گودرزی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان وبینار تخصصی پیش سرد کردن محصولات کشاورزی با تأکید بر سبزی‌ها و صیفی‌ها (مقدماتی) را در روز چهارشنبه 1400/5/13 با حضور علاقه‌مندان از بخش‌های مختلف تحقیقاتی و اجرایی برگزار کردند. 





۱۴۰۰/۰۵/۱۳
تعداد نمایش: ۱۲۲
مشاهده اخبار گروه خبری 'همدان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
نظرات سایرین پیرامون این خبر:
نام و نام خانوادگی: الهام اذرپژوه
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۰/۰۵/۱۶ ۱۲:۴۸
جلسه بسیار مفید بود. ممنون
آمار مشاهده صفحات