پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳  -  Thursday, March 28, 2024
جستجوی پیشرفته
اصفهان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

پروژه تحقیقاتی "تعیین شاخص‌های انرژی و اثرات زیست محیطی در الگوهای مختلف تولید محصولات عمده زراعی و باغی استان اصفهان" اجرا شد.
پروژه تحقیقاتی با عنوان "تعیین شاخص‌های انرژی و اثرات زیست محیطی در الگوهای مختلف تولید محصولات عمده زراعی و باغی استان اصفهان" توسط دکتر محسن حیدری سلطان آبادی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان اجرا شد.

طبق نتایج به دست آمده در این پروژه، میانگین انرژی مصرفی در محصولات زراعی و باغی به ترتیب 95777/ 7 و 125103/ 8 مگاژول بر هکتار  و میانگین انرژی تولیدی در محصولات زراعی و باغی 105068/ 72 و 34099/ 41 مگاژول بر هکتار محاسبه شد. ارزیابی سهم انرژی‌های مختلف در تولیدات زراعی و باغی نشان داد که انرژی آبیاری به ترتیب با نسبت 66 درصد (زراعی) و 63 درصد (باغی) از کل انرژی مصرفی، بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است. 

 
 
 
 


۱۴۰۰/۱۰/۲۸
تعداد نمایش: ۴۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'اصفهان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات