نشریه فنی "فرآوری میوة چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" نگارش خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان و خانم دکتر بهجت تاجالدین عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد. در این نشریه ضمن معرفی میوه گرمسیری چیکو که کشت آن در استان های جنوبی در حال توسعه می باشد، چگونگی روش فرآوری چیکو به پنج محصولات متنوع شرح داده شده است.