پنج شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, December 12, 2024
جستجوی پیشرفته
هرمزگان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه فنی "فرآوری میوة چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" منتشر شد.
نشریه فنی با عنوان "فرآوری میوة چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" نگارش خانم مهندس ایران محمدپور و خانم دکتر بهجت تاج‌الدین منتشر شد.

نشریه فنی "فرآوری میوة چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" نگارش خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان و خانم دکتر بهجت تاج­الدین عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد. در این نشریه ضمن معرفی میوه گرمسیری چیکو که  کشت آن در استان های جنوبی در حال توسعه می باشد،  چگونگی روش فرآوری چیکو به پنج  محصولات متنوع  شرح داده شده است.

 
 
 


۱۴۰۰/۱۲/۰۹
تعداد نمایش: ۱۲۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'هرمزگان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات