سه شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳  -  Tuesday, November 26, 2024
جستجوی پیشرفته
کرمان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه فنی "شیرین‌کننده طبیعی استویا، آشنایی و کاربردها " منتشر شد.
نشریه فنی با عنوان "شیرین‌کننده طبیعی استویا، آشنایی و کاربردها " نگارش خانم مهندس نجمه سلیمانی و خانم دکتر بهجت تاج‌الدین، توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.

در این نشریه ضمن معرفی گیاه ارزشمند استویا، به معرفی گلیکوزیدهای استخراج شده از این گیاه و بیان نقش و اهمیت استفاده از این ترکیبات شیرین‌کننده در صنعت غذا پرداخته شده است و مطالعه آن به تمامی همکاران توصیه می‌شود.

 


۱۴۰۱/۰۵/۰۱
تعداد نمایش: ۸۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'کرمان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات