در راستای سلسله برنامه های ویدئو کنفراس انتقال دانش به روز در گستره ملی بخش کشاورزی توسط موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در تاریخهای 12 و 18 مهرماه سال جاری دوره آموزشی " مکانیزاسیون کاشت و داشت زعفران" مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) برگزار گردید. مهندس امیدمهر عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی، در این دوره آموزشی ضمن اشاره بر هزینههای بالای کارگری در تولید زعفران، بر اهمیت مکانیزه کردن مراحل مختلف تولید اقتصادی این محصول تاکید کردند و گفتند که پیشرفتهای قابل توجهی در زمینه مکانیزاسیون مراحل مختلف تهیه زمین، کاشت و داشت زعفران انجام شده، ولی تلاشهای انجام شده در زمینه عملیات برداشت و فرآوری هنوز کاملا تجاری نشده است. ایشان موارد مربوط به مکانیزه کردن آماده سازی زمین و کاشت (استفاده از خاکورزی حفاظتی، کاربرد ماشین کاشت زعفران جهت دستیابی به عمق کاشت مطلوب و یکنواخت) رعایت عمق کاشت مناسب، شیوههای نوین آبیاری مزارع زعفران، مراقبتها و مسائل مربوط به زمان داشت، برداشت و همچنین فرآوری و بستهبندی زعفران را از عوامل مهم و تاثیرگذار در تولید تجاری و اقتصادی زعفران عنوان کردند و توضیحات لازم در زمینه آمادهسازی زمین، تنظیم و کالیبراسیون دستگاه کاشت خودکار زعفران و کودپاش دامی را در تولید زعفران ارائه نمودند.