نشریه فنی ارزیابی حسی فرآوردههای کشاورزی توسط خانم نجمه سلیمانی، همکار شاغل در بخش فنی و مهندسی کرمان در موسسه تحقیقات علوم باغبانی به چاپ رسید. استفاده از ویژگیهای حسی میوه با هدف برنامه اصلاحی و بررسی ویژگیهای حسی میوهها برای کاشت ارقام مناسب از اهداف نگارش این نشریه بوده است. در این اثر ضمن بیان اهمیت ارزیابی حسی به بیان اثربخشی این آزمون در ارزیابی میوهها و فرآوردههای کشاورزی پرداخته شده است. همچنین شرح نحوه انتخاب ارزیاب و مراحل طرحریزی یک پژوهش حسی از موضوعات مطرح شده در این نشریه است.