اندازه گیری ها نشان داد میزان مصرف انرژی مازاد بر نیاز در گلخانه ها بسته به نوع سازه، فصل سال، وجود یا عدم کشت در یک دوره 24 تا 48 ساعته بین 20 تا 500 درصد است. بازده کوره های هوای گرم نیز در دامنه ای بین 19 تا 85 درصد بود که در اغلب موارد بالای 60 درصد برآورد شد. در بخش اقتصادی نتایج نشان داد تولید محصول خیار سبز گلخانه ای در استان همدان اقتصادی بوده و نسبت هزینه انرژی به هزینه جاری و کل به ترتیب برابر 14/8 و 14/4 درصد بدست آمد. با توجه به نتایج تحقیق استفاده از سامانه های مکانیکی در تهویه گلخانه ها، ضابطه مند کردن طراحی و ساخت کوره های هوای گرم، احداث گلخانه توسط افراد با تحصیلات دانشگاهی در رشته کشاورزی و آموزش های لازم در خصوص مصرف بهینه انرژی پیشنهاد می شود.