در این دستنامه، انباشتِ نیترات در سبزیها و زیانهای ناشی از آن معرفی و بیشینه مجاز نیترات در سبزیهای مختلف ارائه شده است. از سوی دیگر، عوامل مختلف موثر بر انباشتِ نیترات در سبزیها معرفی و پیشنهادها و راهکارهای مدیریت و کاهش نیترات در آنها بیان شده است. بخش مهمی از این دستنامه به ارائه روشها و راهکارهای سنجش و پایش نیترات در سبزیها با هدف کمک به تصمیمگیریهای مدیریتی و اقدامهایی که میتواند به کاهش انباشتِ نیترات کمک کند، اختصاص دارد که امید است مورد توجه بهرهبرداران قرار گیرد.
این دستنامه از طریق تالار ترویج و دانش و فنون کشاورزی به آدرس https://agrilib.areeo.ac.ir قابل دستیابی برای علاقمندان است.