برنج و گندم از محصولات زراعی عمده منطقه جنوب خوزستان به حساب می آیند و نقش مهمی در اقتصاد کشاورزان دارند. وجود بقایا و ساقه های باقیمانده پس از برداشت برنج، بالا بودن درصد رطوبت زمین (به علت پایین بودن تبخیر و تعرق و سنگین بودن بافت خاک)، محدودیت زمانی و احتمال بارندگی، انجام عملیات تهیه زمین به روش مرسوم جهت کشت گندم را با مشکلاتی روبرو میکند. از طرفی عملیات تهیه زمین سهم بزرگی در هزینه های تولید گندم داراست، لذا در اجرای این طرح، پیشنهاد و ترویج بهترین روش از نظر مدیریت بقایا، کاهش انرژی مصرفی و هزینه ها، پایداری عملکرد محصول و بهبود خصوصیات فیزیکی خاک مد نظر قرار گرفت.