چهار شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳  -  Wednesday, July 3, 2024
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستنامۀ فنی روش‌های مناسب برداشت، پوشش دهی، بسته‌بندی و نگهداری خیار، منتشر شد
دستنامه فنی روش‌های مناسب برداشت، پوشش دهی، بسته‌بندی و نگهداری خیار، توسط ایران محمدپور محقق تحقیقات صنایع غذایی هرمزگان منتشرشد.

میوه‌­ها و سبزی­‌ها نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت جامعه ایفاءامی­‌کنند. این گروه از محصولات کشاورزی بسیار فسادپذیرند، زیرا هم رطوبت زیادی دارند و هم فعالیت­های حیاتی خود نظیر تنفس را پس از برداشت ادامه می­‌دهند. یکی از مهم­ترین مراقبت­‌های پس از برداشت محصولات باغی، استفاده از بسته‌­بندی‌­های مناسب است که بتوانند تنفس میوه و تولید اتیلن را کنترل کنند و از ایجاد ضربه در بافت میوه جلوگیری کنند. در این نشریه به روش­های مناسب پیش‌­سرد کردن خیار ، اصول کلی بسته‌­بندی و روش­های بسته­‌بندی

نوین خیار و همچنین شرایط نگهداری و آسیب­‌دیدگی­‌های خیار پرداخته شده است. 


۱۴۰۲/۰۹/۰۵
تعداد نمایش: ۶۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات