![](NewsResizer.aspx?size=250&image=3205.jpg)
مواردی که در این دستنامۀ به آنها پرداخته شده است شامل روش استاندارد و کاربردهای ارزیابی حسی روغن زیتون بکر، عوامل موثر بر ویژگی های حسی روغن زیتون، واژه های تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون و مفاهیم آنها، آخرین تغییرات استانداردهای ملی و بین المللی آزمون حسی روغن زیتون و الزام های ورود به بازارهای جهانی و شرکت در مسابقات بین المللی هستند.
علاقمندان به مطالعه و در اختیار داشتن این دستنامه می توانند فایل دستنامه را از طریق تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی به آدرس (https://agrilib.areeo.ac.ir) دانلود نمایند.