کتاب "میکروبیولوژی خرما" در 131 صفحه و مشتمل بر 6 فصل، نگارش آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، توسط مرکز نشر دانشگاهی منتشر شد. این کتاب برگرفته از نتایج پروژههای تحقیقاتی نگارنده و سایر پژوهشگران در داخل و خارج کشور در زمینه میکروبیولوژی خرما و موارد مرتبط با آن است. در این کتاب، مباحثی در خصوص میکروارگانیسم های خرما، فساد در میوه خرما و عوامل مؤثر در فساد میوه خرما و راهکارهای مناسب برای کاهش عوامل میکروبی فاسدکننده و بیماریزا در میوه خرما و پژوهشهای انجامگرفته در این حوزه آورده شده است.