شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
فارس
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بررسی تولید نان کامل و ارتقاء کیفی نان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
این نشست به ریاست مجتبی دهقان پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و با حضور حسین دهقانی سانیج رئیس موسسه، شریفی رئیس بخش ماشین آلات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور، ابوالفتح مرادی رییس، محسن عصفوری معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، محمدعلی به آیین رئیس و اکبر جوکار محقق بخش تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی مرکز و معاون ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زرقان، مجیدرضا پاکاری سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی، سمیه سلیمی سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی، عبدالوهاب نقیب رییس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، نمایندگان دستگاه های اجرایی مرتبط، اتاق اصناف،‌اتحادیه صنف نانوایان و انجمن صنفی کارخانجات آرد استان فارس در محل سالن زنده یاد پاشالی این مرکز با دستور کار به شرح زیر برگزارشد

۱- بررسی پژوهش های صورت گرفته در زمینه ارتقاء کیفیت نان های مسطح در کلانشهر شیراز
۲- بررسی روند استفاده از افزودنی های مجاز و استاندارد جهت غنی سازی آرد نانوایی ها.
۳- زنجیره تولید نان کامل و روش های پخت


۱۴۰۳/۰۵/۱۷
تعداد نمایش: ۶۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'فارس'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات