سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴  -  Tuesday, April 29, 2025
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار نشریه فنی "میوه‌ها و سبزی‌های کم‌فراوری‌شده: تکنیک‌ها، مزایا و چالش‌ها"
نشریه فنی " میوه‌ها و سبزی ‌های کم‌فراوری شده: تکنیک‌ها، مزایا و چالش ها "به نگارش دکتر فوژان بدیعی، عضو هیئت علمی‌ مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.

میوه‌ ها و سبزی های کم فراوری شده به هر میوه و سبزی ای‌ گفته می‌شود که پس از مراحل مختلف فراوری (مانند پوست کندن، پیرایش، برش، شستشو، ضدعفونی، آبکشی و غیره) تبدیل به محصولی کاملاً خوراکی شود و ضمن استفادة راحت، برای مصرف کننده ایمن و سالم باشد.

این محصولات فقط از مواد طبیعی به دست می آیند و به طور معمول در فیلم‌های پلیمری در شرایط عادی یا در اتمسفر اصلاح‌شده بسته‌بندی می‌شوند و تا زمان مصرف در حالت سرد نگهداری خواهند شد. میوه ‌ها و سبزی های کم فراوری شده ویژگی هایی مشابه با ویژگی های میوه یا سبزی کامل دارند و به طور معمول پیش از استفاده نیازی به فراوری بیشتر ندارند.
این محصولات علاوه بر راحتی استفاده، دارای کیفیتی مطلوب و ضایعات کم با قیمتی مناسب هستند. برای حفظ تازگی و خواص طبیعی میوه ها و سبزی های کم فراوری شده باید از روش های نگهداری نسبتا ملایمی استفاده کرد.

در این نشریه، ابتدا روش ­های تهیه میوه ها و سبزی های کم فراوری شده بررسی می شوند و مفهوم تکنولوژی تلفیقی برای به ­حداقل ­رساندن فراوری، جلوگیری از افت کیفیت، کنترل رشد میکروبی، و حصول اطمینان از سلامت این محصولات شرح داده می شود و در ادامه مزایا و چالش های تولید این نوع محصولات بررسی می شود. مخاطبان این نشریه ­فنی تولید­کنندگان و صادرکنندگان میوه ­ها و سبزی ­های تازه، مروجان و کارشناسان ترویج، واحدهای فراوری و تولید محصولات باغی، دانشجویان و محققان رشتۀ صنایع غذایی هستند.

این نشریه فنی با شماره 67208 در تاریخ 3 اردیبهشت 1404 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. فایل نشریه از بخش انتشارات الکترونیکی سایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دریافت است. 



۱۴۰۴/۰۲/۰۸
تعداد نمایش: ۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات