
یکی از فرآوردههایی که از انجیر تهیه میشود، انجیر نیمهمرطوب یا فراوریشده است. انجیرهای نیمهمرطوب ماندگاری کوتاهی دارند و در مدت زمان کوتاهی دچار تغییر رنگ می شود که این مسئله باعث ضایع شدن محصول و کاهش بازارپسندی آن می شود. یکی از راهکارها برای حفظ کیفیت انجیر نیمه مرطوب استفاده از پوشش های زیست تخریب پذیر می باشد. در این نشریه ابتدا به اهمیت انجیر و انجیر نیمه مرطوب اشاره می شود و سپس انواع پوشش های خوراکی و تاثیر پوششهای خوراکی زیستتخریبپذیر بر کیفیت انجیر نیمهمرطوب مورد بررسی قرار می گیرد. مخاطبان این نشریة فنی کارشناسان و بهره برداران صنایع غذایی هستند. این نشریه فنی با شماره 68041در تاریخ 5 مهرماه 1404 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاعرسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است.