چهار شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  -  Wednesday, October 15, 2025
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار نشریه فنی "کاربرد پوشش‌های زیست‌تخریب‌پذیر پکتین و کیتوزان در کاهش ضایعات و حفظ کیفیت انجیر فراوری‌شدة نیمه‌مرطوب"
نشریه فنی " کاربرد پوشش¬های زیست‌تخریب‌پذیر پکتین و کیتوزان در کاهش ضایعات و حفظ کیفیت انجیر فراوری‌شدة نیمه-مرطوب "به نگارش خانم مهندس مریم شاه امیریان و خانم دکتر ندا مفتون آزاد، اعضای هیئت علمی‌ مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد

یکی از فرآورده­‌هایی که از انجیر تهیه می­شود، انجیر نیمه­مرطوب یا فراوری­شده است. انجیرهای نیمه­‌مرطوب ماندگاری کوتاهی دارند و در مدت زمان کوتاهی دچار تغییر رنگ می شود که این مسئله باعث ضایع شدن محصول و کاهش بازار­پسندی  آن می شود. یکی از راه­کارها برای حفظ کیفیت انجیر نیمه مرطوب استفاده از پوشش های زیست تخریب پذیر می باشد. در این نشریه  ابتدا به اهمیت انجیر و انجیر نیمه مرطوب  اشاره می شود و سپس انواع پوشش های خوراکی و  تاثیر پوشش­‌های خوراکی زیست­‌تخریب­‌پذیر بر کیفیت انجیر نیمه­‌مرطوب مورد بررسی قرار می گیرد. مخاطبان این نشریة ­فنی کارشناسان و بهره برداران صنایع غذایی هستند. این نشریه فنی با شماره 68041در تاریخ 5 مهرماه 1404 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است.



۱۴۰۴/۰۷/۲۰
تعداد نمایش: ۱۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات