دکتر محمدعلی شاهرخ نیا، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با همکاری مهندس مریم شاه امیریان، مهندس مجید رخشنده رو، مهندس هدایت اله رحیمی، مهندس عبدالمطلب علیان غیاثی، مهندس لادن جوکار و دکتر حسین پژمان، از همکاران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، طی پژوهشی با عنوان " اثر مقادیر مختلف آب آبیاری بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در روش آبیاری قطره ای در استان فارس (دشت مرودشت)" به بررسی میزان آب مورد نیاز گوجه فرنگی در دشت مرودشت استان فارس پرداختند.
نتایج نشان داد که بهترین میزان آب آبیاری مورد نیاز گوجه فرنگی، 80 درصد نیاز آبی برآورد شده بر اساس روش پنمن مانتیث می باشد. با این میزان آب آبیاری تغییری در خصوصیات کیفی محصول ایجاد نشد و بهره وری مصرف آب بیشتر گردید.