دکتر حمیدرضا سالمی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اصفهان، در یک پژوهش کاربردی به بررسی تاثیر سطوح مختلف تهویه آب شور بر افزایش مقاومت گیاه گوجه فرنگی به کاهش عملکرد در کشت های گلخانه ای پرداخت.
این پژوهش در زمينه استفاده از ونتوری همراه با آبیاری زیرسطحی به عنوان یک راهکار کليدي برای مدیریت آب شور در توليد گوجه فرنگی در گلخانه شیشه ای مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي اصفهان واقع در منطقه دستگرد اصفهان انجام شد. در این راستا با انجام یک سری اندازهگیری های گلخانه ای، به تعیین تاثیر غنی سازی اکسیژن آب آبیاری بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد میوه گوجه فرنگی گلخانهای پرداخته شد. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که علیرغم شوری خاک بستر، غنی سازی اکسیژن منجر به ارتقاء عملکرد میوه و خصوصیات ظاهری گوجه فرنگی نظیر تعداد، طول و قطر گیاه شد.