شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » اصفهان-پروژه های تحقیقاتی
پروژه های تحقیقاتی:
  • بررسی تاثير شرايط خشک کردن و نگهداري بر تثبيت ميکروارگانيسم های مفيد در سبوس
  • بهبود ارزش کیفی نان با استفاده از سبوس اصلاح شده به روش تخمیر
  • بررسي امکان کاعش مقدار لاکتوز در شيرو توليد دانش فني کاهش مقدار لاکتوز در شير کارخانجات
  • نحوه استاندارد سازي و تعيين افت و کسري محصولات کشاورزي در مرحله انبار داري
  • اندازه‌گیری و ارزیابی راندمان کاربرد آب در شرایط شوری منابع آب و خاک در استان اصفهان 
  • ارزیابی فنی سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت در مزارع
  • تعیین و تحلیل راندمان های آبیاری در شبکه های آبیاری سنتی و مدرن استان اصفهان
  • بررسی سازه های تنظیم و توزیع آب درشبکه های فرعی آبیاری
  • ارزیابی جامع اثر بخشی فنی، اقتصادی و زیست محیطی اجرای سیستم های خاک ورزی حفاظتی در کشت گندم 
  • تولید بیوگاز از مخلوط کود دامی و پسماند های کشاورزی به روش تخمیر جامد و بررسی فنی و اقتصادی فرآیند
  • طراحی، نصب و راهبری یک دستگاه آب شیرین‌کن مناسب برای گلخانه مجهز به تاسیسات مدیریت پساب
  • ساخت دستگاه حفر چال کود قابل نصب بر روی تراکتورهای باغی 
  • مقایسه ماشینهای پیازکن نقاله ای و میله ای از نظر صدمات مکانیکی وارد بر سوخها
  • بهینه سازی نشاءکار پیاز برای استفاده در کاشت نشاء ریشه لخت چقندرقند
  • تلفیق ادوات خاک ورز جلوسوار و عقب سوار برای برداشت پیاز در کشت متراکم
  • تعیین میزان آلودگی توده بذر یونجه به سس با استفاده از روش تحلیل تصویر
  • تعیین شاخص‌های مصرف انرژی و بررسی مسائل اقتصادی زراعت پیاز در استان اصفهان
  • تعیین تکنولوژی مناسب برای درجه بندی پیاز
  • ساخت و ارزیابی سرزن غلتکی پیاز
  • ارزیابی فنی و اقتصادی آرایشهای مختلف آبیاری تیپ در کاشت متراکم پیاز
  • تاثیر سطوح مختلف تهویه آب آبیاری بر پارامتر های رشد و محصول فلفل دلمه ای
  • تاثیر سطوح مختلف تهویه آب شور به افزایش مقاومت گوجه فرنگی به کاهش عملکرد در کشت گلخانه ای
  • ارزیابی فنی و مدیریت بهره‌برداری سامانه‌های آبیاری تحت‌فشار در استان اصفهان
  • مقایسه میزان آب مصرفی برنج با سایر محصولات جایگزین در استان اصفهان