مهمترین یافتهها و دستاوردهای تحقیقاتی
الف) واحد تحقیقات ماشینهای کشاورزی
- طراحی و ساخت ماشین کارنده سیر
- طراحی و ساخت ماشین کمبینات عملیات داشت زراعتهای مکانیزه
- طراحی و ساخت سمپاش نواری
- طراحی و ساخت سورتینگ سیب زمینی
- طراحی و ساخت ماشین کارنده پنوماتیک
- طراحی و ساخت سیستم ضربهزن الحاقی در ماشین سیبزمینیکن
ب) واحد تحقیقات صنایع غذایی
- اصلاح روشهای نگهداري سیب زمینی و سیر در انبار
- بررسي وضعيت انبارهاي زارعين بر ضايعات انبارداري و کيفيت سيب زميني در استان
- اندازه گیری و مدل سازی مقاومت توده سیب زمینی و سیر به عبور جریان هوا
- اثر طول مدت و شرايط نگهداري بر افت وزني و ويژگيهاي کيفي تودههاي سير استان همدان
- ساخت و فرموله کردن ترکیب گیاهی کنترل کننده جوانه سیب زمینی در انبار
- مناسبترین شرایط التیام دهی (کیورینگ) طبیعی و مصنوعی سیر در شرایط کشاورزان
- کاربرد پرتوتابی به روش الکترونهای سریع (بتا) در افزایش طول عمر انباری سیر
- کاربرد پرتوهای گاما و بتا در افزایش دوره انبارداری سیب زمینی
- استفاده از روش اسمز در تولید برگه زردآلو
- تعیین شرایط بهینه خشک کردن صنعتی توده سیر سفید همدان
- بهینه سازی خشک کردن زردآلو با جایگزینی بخشی از گوگرد مصرفی با روشهای فیزیکی
- تعیین زمان برداشت و شرایط بهینه خشک کردن مقدماتی سیر
ج) واحد تحقیقات آبیاری
- ارتقاء راندمان انتقال آب به میزان 23% در کانالهای آبیاری استان با اصلاح نوع پوشش
- شناخت مسائل و مشکلات فنی و مدیریت بهرهبرداری در کانالهای آبیاری، قنوات و بندهای انحرافی استان
- دستیابی به عوامل تخریب در پوشش بتنی کانالهای آبیاری استان و راهکارهای اصلاح آن
- ارائه راهکارهای نوین پوشش بتنی در کانالهای آبیاری استان
- توسعه و ترویج کاربرد ژئوممبران در کانالها و استخرهای ذخیره آب
- بررسی مسائل و مشکلات فنی و مدیریت بهره برداری در کانالهای آبیاری دشت همدان- بهار
- بررسی عوامل تخریب در پوشش بتنی کانالهای آبیاری در دشت همدان- بهار
- تعیین کارایی مصرف آب محصولات زراعی مناطق مختلف کشور
- بررسی اثر دو سیستم آبیاری تیپ و نشتی در تراکمهای مختلف کاشت بر کارایی آب و ازت و خصوصیات کمی و کیفی توده سیر همدان در شرایط مزرعه
- تعيين سيستمهاي آبياري مناسب جهت محصولات عمده استان نظير سيبزميني و چغندرقند
- استفاده پایدار از منابع آب زیرزمینی در دشت اسدآباد
- تعيين مناسبترين سطوح مختلف آبي در زراعت محصولاتي نظير چغندرقند و سير
- ارزيابي فني-اقتصادي طرحهاي آبياري باراني اجرا شده بر روي محصول سيب زميني در استانهاي اصفهان و همدان
- ارزيابي فني و اقتصادي مصرف آب در آبياري سطحي سيب زميني در منطقه بهار
- مقایسه راندمان انتقال در پوششهای مختلف در کانالهای آبیاری استان
- بررسي مسائل و مشکلات فني و مديريت بهرهبرداري در کانالهاي آبياري دشت همدان- بهار
- بررسي، کميت و کيفيت چغندر قند در دو سيستم آبياري نشتي و ميکرو
- بررسي اثر دو روشآبياري تيپ و نشتي وسطوح مختلف ازت و فسفر برکميت و کيفيت بذر چغندرقند
- بررسي اثر دو سيستم آبياري تيپ و نشتي در تراکمهاي مختلف کاشت بر کارايي آب و ازت و خصوصيات کمي و کيفي توده سير همدان در شرايط مزرعه
- مقايسه فني و اقتصادي دو روش آبياري تيپ و شياري بر عملکرد کمي و کيفي ارقام کلزا
- بررسي تاثير آرايش کاشت در کارايي مصرف آب، کميت و کيفيت چغندرقند
- تعیین کارایی مصرف آب و راندمان کاربرد آب در اراضی تحت پوشش قنوات
- بررسي و ارزيابي روشهاي مختلف آبياري و کارايي مصرف ازت و آب در اين روشها بر کميت و کيفيت چغندرقند
- بررسي فني و اقتصادي دو روش آبياري باراني وتيپ در سه رقم سيب زميني در همدان
- بررسي اثر رژيمهاي مختلف آبياري برکميت و کيفيت چغندرقند
- تعيين حساسيت به کم آبي در مراحل چهارگانه رشد چغندرقند
- بررسي اثر تأخير در آبياري در مرحله آغازين رشد بر روي عملکرد و بيماريهاي مهم سه رقم سيبزميني در استان همدان
- اثر سطوح مختلف و زمانهاي قطع آبياري بر ويژگيهاي کمي کيفي و عمر انباري توده سير سفيد همدان
- بررسی راهکارهای مناسب مقابله با بحران آب در استان همدان