پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
اعضای هیات علمی و محققان  » خراسان - پروژه های تحقیقاتی
پروژه های تحقیقاتی:
  • بررسي امکان استخراج رنگ قرمز طبيعي از پوست انار
  • بررسي اثر امواج فراصوت و ريزپوشاني بر خواص ضد اکسايشي و ضدقارچي عصاره پوست انار در سيستم مدل و غذايي
  • بررسي و ارائه راهکار به منظور استفاده از پساب در سيستم آبياري قطره اي (مطالعه موردي تصفيه خانه اولنگ)
  • ارزيابي فني حالت هاي مختلف خشک کن خورشيدي براي خشک کردن آلو
  • بررسي روشهاي استخراج و کاربرد صمغ هاي بومي ايران(بالنگوي سياه صمغ کتيرا و دانه ريحان ) و اثر افزودن آن ها بر ويژگي هاي رئولوژي حسي و فيزيکي خمير و نان منجمد
  • بررسي تاثير امولسيفاير و صمغ طبيعي بر ماندگاري و بهبود کيفيت کيک اسفنجي
  • بررسي تاثير روش هاي خاک ورزي حفاظتي و مرسوم بر برخي پارامترهاي ماشين و خاک در تناوب جو- پنبه-گندم- گندم در اقليم معتدل استان خراسان رضوي
  • بررسي تاثير روشهاي خاک ورزي حفاظتي و مرسوم بر برخي پارامترهاي ماشين و خاک در تناوب گندم- شبدر- گوجه فرنگي -گندم در منطقه معتدل سرد استان خراسان رضوي
  • بررسي تاثير روشهاي خاک ورزي حفاظتي و مرسوم بر برخي پارامترهاي ماشين و خاک درتناوب چغندر قند- جو- ذرت- گندم در منطقه سرد استان خراسان رضوي
  • مقايسه خاک ورزي حفاظتي با خاک ورزي مرسوم در تناوب گندم -پنبه
  • بررسي خواص آنتي اکسيداني ترکيبات موجود در پرچم گل زعفران
  • بهينه سازي استخراج روغن و ترکيبات آنتي اکسيداني از کنجد با استفاده از فرايند آنزيمي
  • بررسي تاثير ر‍ژيمهاي مختلف آبياري بر کارايي مصرف آب چغندرقند پاييزه در منطقه مشهد
  • تعيين مناسب ترين روش توليد پوره و خشک کردن کدو حلوايي
  • طراحي ساخت و ارزيابي سامانه ماشين بينايي جهت تشخيص علف هرز گندم و پاشش بلادرنگ علف کش
  • طراحي بهينه سازي و ارزيابي فني کمباين سه رديفه وش چين پنبه
  • بررسي تأثير سطوح مختلف شوري آب آبياري بر عملکرد کمي و کيفي زعفران
  • ارزيابي فني سيستمهاي آبياري قطره‌اي باغات پسته (مطالعه موردي: منطقه مه ولات)
  • بررسي امکان تهيه نان بدون گلوتن ترکيبي (آرد ذرت و سيب زميني) با استفاده از صمغ‏ها
  • بررسي امکان تهيه کيک بدون گلوتن ترکيبي (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ‏ها
  • بررسي تاثير استفاده از هيدروکلوئيدها در توليد نوشيدني فندق و مقايسه آن با نوشيدني هاي گردو و پسته
  • فرمولاسيون و بررسي خصوصيات فيزيکو شيميايي و حسي نوشيدني پسته